Spoorboekje: play-offs, buitenlandse bekerfinales en Kortrijk

Spoorboekje: play-offs, buitenlandse bekerfinales en Kortrijk

22 mei 2019 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 22 mei. 
Nieuws

Buitenlandse bekerfinales
In deze tijden na de reguliere seizoenen is het soms zoeken naar mooie wedstrijden. Maar op deze woensdag staan er voor de liefhebbers van bekervoetbal genoeg mooie duels op het programma: in onder andere Kroatië, Cyprus, Moldavië, Rusland en Noord-Marcedonië staan de bekerfinales op de rol. 


Wedstrijden

Excelsior – RKC Waalwijk (18.30 uur)
Kan Excelsior het vege lijf redden in eigen huis? Ricardo Moniz moet in elk geval de opgelopen 2-1 achterstand zien weg te werken, anders wordt het rampzalige seizoen in de Eredivisie de Kralingers ook nog fataal. Anderzijds kan het sprookje van Grim in Waalwijk ook maar mooier en mooier worden: voor hen is de uitgangspositie in de return in elk geval beter dan in de eerste ronde tegen NEC...

Kortrijk – Sporting Charleroi (20.30 uur)
Kortrijk tegen Sporting Charleroi is een belangrijke pot in België. De winnaar van het duel in de halve finales van de play-offs weet dat het zich kan gaan opmaken voor een duel met Antwerp in de finale van de play-offs om de Europese tickets.

De Graafschap – SC Cambuur (20.45 uur)
Het dilemma van Henk de Jong is na woensdagavond voorbij: maar doet hij dat voorlopig als held van De Graafschap, of als komend seizoen coach van een mogelijke Eredivisiekanidaat. Dat is de inzet op De Vijverberg, waar het beladen duel tussen twee mooie clubs ongetwijfeld een heroïsch gevecht op gaat leveren. 

Voetbal op tv

18.30 uur: FC Den Bosch - Go Ahead Eagles, FOX, live verslag van het duel in de play-offs
18.30 uur: Excelsior - RKC Waalwijk, FOX Sports 1, live verslag van het duel in de play-offs
20.45 uur: De Graafschap - SC Cambuur, FOX, live verslag van het duel in de play-offs
20.45 uur: Sparta Rotterdam - TOP Oss, FOX Sports 1, live verslag van het duel in de play-offs

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 23 september 2019

  2. zondag 22 september 2019