Dijks speelt zich met Bologna knap veilig in de Serie A

20 mei 2019, 22:33

Bologna heeft maandag in stijl lijfsbehoud in de Serie A voor elkaar gekregen. Met Bologna speelde Mitchell Dijks, die in de basis begon, zich knap veilig op bezoek bij Lazio waar met 3-3 gelijkgespeeld werd. Dat was voldoende om ook volgend jaar in de Serie A te spelen.

Bologna kwam door een prachtige goal van Joaquín Correa al snel op achterstand, maar kwam kort na rust via goals van Andrea Poli en Mattia Destro op een 1-2 voorsprong. Bastos maakte vervolgens gelijk, waarna Riccardo Orsolini de bezoekers weer op een 2-3 voorsprong zette. Invaller Sergej Milinkovic-Savic bepaalde de eindstand op 3-3. Voor Bologna een geweldig resultaat, aangezien het daarmee definitief veilig is.

De ploeg staat nu twaalfde en weet zeker dat het volgend seizoen ook op het hoogste niveau speelt. Dat is een knappe prestatie, aangezien het lange tijd in de degradatienood verkeerde. Sinds Sinisa Mihajlovic aan het roer kwam, ging het echter veel beter. De ploeg won liefst acht van de laatste elf competitieduels. Lazio staat achtste en weet na vanavond zeker dat het volgend seizoen niet in Europa te bewonderen zal zijn. Bij de eerste zes eindigen gaat namelijk niet meer lukken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen