De Boer baalt als een stekker van verlies tegen tiental

20 mei 2019, 18:50

Frank de Boer won met Atlanta United vijf competitiewedstrijden op rij, maar heeft zondag een nederlaag geleden in de Major League Soccer. Ondanks dat zijn ploeg lange tijd met een man meer speelde, werd er met 1-0 verloren bij New York Red Bulls. De Nederlander is ontevreden.

De thuisploeg kreeg al in de 35ste minuut rood, maar Atlanta United slaagde er niet in om de overtalsituatie uit te buiten. Sterker nog: de ploeg verloor met 1-0. "Het was een ideale situatie voor ons, dus iedereen is zwaar teleurgesteld. Dit was hét moment om hier de drie punten te pakken", zegt de trainer tegen Amerikaanse media.

De Boer won met zijn team vijf keer op rij, maar moest nu dus genoegen nemen met een verliespartij. Het drukke schema speelt zijn ploeg parten, stelt De Boer. "We hebben een stevige reeks wedstrijden achter de rug en oogden wat vermoeid. We waren erg slordig en hadden moeite om grote kansen te creëren. Het lukte niet om de trekker over te halen. Dat heeft honderd procent zeker met de vermoeidheid te maken. Daarom heb ik de spelers nu twee dagen vrijaf gegeven, want vrijdag moeten we er weer staan tegen Real Salt Lake."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen