Heracles Almelo haalt motivatie uit succeswens speler FC Utrecht

Heracles Almelo haalt motivatie uit succeswens speler FC Utrecht

20 mei 2019 – Een opmerking van een speler van FC Utrecht is niet in goede aarde gevallen bij Heracles Almelo-trainer Frank Wormuth. Na de heenwedstrijd in de halve finale van de play-offs (0-2) wenste iemand van de Domstedelingen de Duitser succes. "Ik zei: waarmee? Voor volgend seizoen, zei hij.""Hij denkt dus dat FC Utrecht zich al heeft geplaatst voor de volgende ronde. Ik heb het daarna ook in de kleedkamer gezegd: zij voelen zich zeker, denken dat ze er al zijn. Maar in Utrecht hebben we altijd kansen en kunnen we voetballen, dat hebben we daar eerder laten zien", haalt Wormuth motivatie uit de opmerking van de onbekende Utrecht-speler.

De Duitser is ervan overtuigd dat Heracles nog (minstens) twee keer kan scoren in De Galgenwaard. "Alles is mogelijk. We moeten ons op twee zaken focussen: geen treffers incasseren en zelf scoren. Maar niet te vroeg, dan hebben zij nog veel tijd om zich te herstellen. Scoren op de juiste momenten zou lekker zijn. De uitdaging ligt in de standaard situaties, die moeten we niet weggeven. We hebben gewoon een goede kans morgen in Utrecht", zegt hij via de clubkanalen.

Wormuth kan in Utrecht geen beroep doen op Maximilian Rossmann, Kristoffer Peterson, Lerin Duarte, Robin Pröpper en Sebastian Jakubiak, die allen niet fit zijn.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 23 september 2019

  2. zondag 22 september 2019