Lech Poznan kondigt op ludieke wijze komst Van der Hart aan

Lech Poznan kondigt op ludieke wijze komst Van der Hart aan

20 mei 2019 – Mickey van der Hart staat op het punt een contract te tekenen bij Lech Poznan. De Poolse club heeft middels een rebus de komst van de 24-jarige doelman alvast wereldkundig gemaakt. Van der Hart moet nog een medische keuring ondergaan en zal daarna een meerjarige contract tekenen.De sluitpost maakte onlangs bekend zijn loopbaan waarschijnlijk in Polen te zullen vervolgen. De keeper loopt bij PEC Zwolle uit zijn contract en kan zodoende transfervrij de overstap maken. "Polen is misschien niet het land waar je als eerste aan denkt, maar ze bieden me een heel mooie kans. Waarschijnlijk ga ik daar spelen om prijzen. Natuurlijk is het een andere cultuur en competitie, maar voor mijn gevoel wel een mooie stap omhoog", zei de doelman onlangs tegen FOX Sports.

In Poznan komt Van der Hart terecht bij de nummer zeven van de Poolse competitie. "Het hoofdstuk PEC Zwolle is afgesloten. Dat voelt nu gek, maar ik heb heel veel zin in een nieuw avontuur. Er moeten nog wat dingen gebeuren en er is nog niks getekend, maar het ziet er goed uit en ik hoop dat het snel rondkomt. Wat mij betreft komt er zo snel mogelijk duidelijkheid", vertelde hij na de laatste speelronde

Van der Hart begon zijn loopbaan bij Ajax, waar hij niet doorbrak. Na een jaar aan Go Ahead Eagles te zijn verhuurd, maakte hij in 2015 de overstap naar PEC Zwolle. Daar was hij niet altijd onbetwist, maar de afgelopen jaargang werd hij door de supporters van de Zwolse club verkozen tot speler van het jaar.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 23 september 2019

  2. zondag 22 september 2019