Cambuur-uitblinker Mous wil interesse pas weten na de play-offs

19 mei 2019, 22:55

SC Cambuur-doelman Xavier Mous denkt dat zijn ploeg goede zaken heeft gedaan door met tien man overeind te blijven tegen De Graafschap zondag. Na de rode kaart van Emmanuel Mbende kreeg de doelman genoeg te doen, maar groeide hij uit tot matchwinner. "Nadat we met tien man komen te staan, voelt het goed dat je gelijk speelt."

Dat zei hij tegenover FOX Sports. "Als team hebben we er veel energie in gestoken. Dit is een goed uitgangspunt richting woensdag", zei de doelman, die wel weer helemaal fit was, maar de doeltrappen nog aan de verdedigers liet. Hij kampte namelijk met een bovenbeenblessure: "Het gaat steeds beter en ik kan op techniek wel iets met rechts trappen, maar ik moet nog niet te hard van stapel lopen."

Verder werd Mous ook gevraagd naar de interesse die FC Emmen in zijn diensten naar verluidt. "Het kan alle kanten op, maar voor nu tillen we alles over de play-offs heen. Dat is het allerbelangrijkste: daarin moet ik goed spelen. Op de achtergrond is mijn zaakwaarnemer wel bezig, maar we hebben het afgesproken dat hij dat alleen doet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen