Fraser tevreden met zege en looft doelpuntenmaker Harroui

Fraser tevreden met zege en looft doelpuntenmaker Harroui

19 mei 2019 – Sparta Rotterdam-trainer Henk Fraser was tevreden met de 0-2 zege die zijn ploeg zondag boekte bij TOP Oss, maar zag ook dat er meer in had gezeten in het paly-offduel. "Als wij in de eerste helft in balbezit ons niveau al haalden, hadden we de uitslag qua score al in de rust kunnen hebben", zei de oefenmeester.Tegenover RTV Rijnmond ging hij in op de wedstrijd. "Ik had het gevoel dat we qua organisatie goed stonden. Deze ploeg wilde ons lokken, daar hebben zij de kwaliteiten voor", wist de coach na de eerdere 1-4 nederlaag op Het Kasteel. "Dus ik ben over het balbezit-gedeelte niet zo tevreden, maar qua discipline en het verdedigend strijdplan: daar hebben we ons daar uitstekend aan gehouden."

Ook voor Abdou Harroui, die beide treffers voor zijn rekening nam, had Fraser mooie woorden over. "Hij geeft altijd heel veel energie en heeft een topmentaliteit. Soms dat hij dat hij beter kan voetballen dat hij kan. Dat verwijt ik hem nog weleens. Maar als hij beseft waar hij staat, is hij tot veel in staat. En in balbezit en scoren kan hij zich nog ontwikkelen."

Verder wilde de coach nog niet van een gelopen koers spreken. "Daarin zijn we heel voorzichtig. Heel veel ploegen zijn met een behoorlijke voorsprong de wedstrijd ingaan en hebben het toch nog weggeven. We moeten superalert zijn, want het wordt mede door wat pijntjes nog een uitdaging", aldus Fraser.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 17 september 2019

  2. maandag 16 september 2019