TOP Oss-coach Wels: verlies heeft niet met de druk te maken

19 mei 2019, 20:57

TOP Oss liet zondagmiddag in eigen huis niets zien van het spel dat het de laatste weken zo goed speelde in de Eerste Divisie en verloor in de play-offs met 0-2 van Sparta Rotterdam, terwijl het van die ploeg een maand geleden nog met 1-4 won. Toch nam trainer Klaas Wels zijn ploeg niet veel kwalijk. "Dat kan met van alles te maken hebben. Druk? Dat geloof ik niet", zei hij.

Tegenover Omroep Brabant ging de coach in op de reden waarom zijn elftal zo matig speelde. Hij wilde het niet wijten aan de druk. "Het is alleen maar mooi om zo'n wedstrijd te spelen. Het kan met vermoeidheid te maken hebben of met de tegenstander. Daarnaast zat het scoreverloop wat tegen. Daardoor ging er misschien wat vertrouwen weg uit de ploeg", zag hij.

En dus liep het spel niet zoals normaal. "Wij waren vandaag aan de bal onvoldoende in staat om het verschil te maken. We deden veel dingen in een te laag tempo", aldus Wels, die eerlijk was over de kansen in de return. "Het perspectief voor TOP is ronduit slecht. Dan moet je daar met drie goals winnen en dat is geen sinecure."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen