Van der Werff: "Uitdoelpunt geeft ons veel beter vooruitzicht"

19 mei 2019, 11:36

Het was niet goed wat Vitesse zaterdagavond liet zien tegen FC Groningen. Het spel van de Arnhemmers was ondermaats, maar het resultaat was nog niet eens zo slecht. De 2-1 nederlaag biedt perspectief voor de returnwedstrijd in de halve finale van de play-offs om Europees voetbal, beseft ook Maikel van der Werff.

"2-0 of 2-1 is inderdaad een groot verschil. We hebben ons goed terug geknokt en een belangrijke goal gemaakt. Dat geeft ons een veel beter vooruitzicht naar dinsdag", zegt de Vitesse-aanvoerder tegen Omroep Gelderland. Vitesse maakte via Max Clark twintig minuten voor tijd de belangrijke uitgoal. "We hebben alles nog in eigen hand, maar we staan wel achter."

Vitesse moet in het returnduel uit een ander vaatje tappen, weet ook Van der Werff. Wat de Arnhemmers in Groningen lieten zien, was immers ver onder de maat. "Ik ben er niet van geschrokken hoor", zegt de verdediger. "Groningen speelde opportunistischer. Maar we weten dat we goed kunnen voetballen. Dat moeten we combineren met karakter en vechtlust. Dinsdag ook."

Lees ook: Buijs tevreden met optreden Groningen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen