Spoorboekje: promotieduels naar La Liga, Leeuwinnen sluiten aan

Spoorboekje: promotieduels naar La Liga, Leeuwinnen sluiten aan

20 mei 2019 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 20 mei.
Nieuws

Open Oranje-training met grote sterren
De Oranje Leeuwinnen zijn in aanloop naar het WK in Frankrijk in volle gang al met de voorbereidingen. Er wordt in Zeist ditmaal open getraind en ook de media is welkom voor interviews. Vandaag sluiten Lineth Beerensteyn (Bayern München), Dominique Bloodworth (Arsenal), Daniëlle van de Donk (Arsenal), Kika van Es (Ajax), Jackie Groenen (1. FFC. Frankfurt), Ellen Jansen (Ajax), Inessa Kaagman (Everton), Lize Kop (Ajax), Desiree van Lunteren (SC Freiburg), Vivianne Miedema (Arsenal), Liza van der Most (Ajax), Jill Roord (Bayern München) en Sari van Veenendaal (Arsenal) aan. 

Wedstrijden

Lazio - Bologna (20.30 uur)
Champions League-voetbal zit er niet meer in voor Lazio, maar het seizoen van de Romeinen is desondanks geslaagd. Onlangs won de ploeg van trainer Simone Inzaghi de Coppa Italia, waarmee een ticket voor Europa League-voetbal werd veroverd. De komende duels kan Lazio nog enkele plekken op de ranglijst stijgen en zelfs stadsgenoot en concurrent AS Roma passeren. Tegen Bologna speelt de club uit Rome de eerste van de twee laatste wedstrijden.

Albacete - Granada (21.00 uur)
Keert Granada na twee seizoenen terug in de Primera División? Dat wordt de komende weken duidelijk. De club uit Andalusië bezet met nog vier wedstrijden te gaan de tweede plaats in de Segunda División, die aan het einde van het seizoen recht geeft op directe promotie. Vanavond kan Granada een enorme slag slaan door nummer drie Albacete, drie punten minder heeft, te verslaan.

Voetbal op tv

20.00 uur: Vrouwenvoetbalpraat, FOX Sports 1, voetbalpraatprogramma
20.30 uur: Veronica Inside, Veronica, voetbalpraatprogramma
22.00 uur: Natafelen, FOX Sports 1, voetbalpraatprogramma

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 25 juni 2019

  2. maandag 24 juni 2019