Sparta-uitblinker Rayhi fit voor play-offs: "Kan weer volledig gaan"

Sparta-uitblinker Rayhi fit voor play-offs: "Kan weer volledig gaan"

18 mei 2019 – Sparta Rotterdam kan in de play-offs in de strijd om de Eredivisie volledig beschikken over Mohamed Rayhi. De laatste weken ontbrak de aanvaller vanwege een blessure, maar voor het toetje van de Eerste Divisie is hij weer helemaal speelklaar. "Ik kan weer volledig gaan."Dat zei hij tegenover RTV Rijnmond. "Ik had wat last van de knie, maar dat was niet heel ernstig. Wel zodanig dat ik echt niet kon spelen", zei hij over de laatste vier duels van de Rotterdammers, waar hij afwezig was. Tegen TOP Oss is hij weer van de partij voor trainer Henk Fraser.

Rayhi is deze maand wel bezig aan de ramadan, maar dat heeft volgens hem geen invloed op het spel tijdens de play-offs. "Ik heb er niet veel moeite mee want ik doe het al van kleins af aan. Natuurlijk kun je het gaan voelen, maar mijn prestaties zullen er niet minder op worden", verzekerde hij.

Rayhi, die dertien doelpunten maakte en even zo veel assists gaf, gelooft in promotie met Sparta Rotterdam. "Ik hoop dat we in de play-offs wel van ze kunnen winnen. Alles gaat om resultaat, mooi voetbal telt niet", weet hij over de komende twee en maximaal vier duels. In de reguliere competitie won Sparta niet van de ploeg van Klaas Wels.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 16 september 2019

  2. zondag 15 september 2019