Buijs tevreden met optreden Groningen, Slutsky blijft positief

18 mei 2019, 23:34

FC Groningen-coach Danny Buijs toonde zich zeer gelukkig met de manier waarop zijn ploeg zich zaterdagavond presenteerde. De oefenmeester zag dat zijn elftal sterker was dan Vitesse. "We gaan echt met een goed gevoel naar Arnhem nu. Als je dit kunt brengen kan ik daar alleen maar heel trots op zijn."

Dat zei hij tegenover RTV Noord. "Ik denk dat het publiek heeft kunnen genieten van ons spel. Ik geef mijn team vanavond een 7,5", zei Buijs, die zijn ploeg goed zag voetballen tot de laatste fase van de wedstrijd. "Goede aanvallen, veel kansen. Die tegentreffer valt wat ongelukkig, maar alle credits voor de ploeg vandaag. Sergio Padt houdt ons ook nog op de been met die kans van Serero. Het zou onterecht zijn geweest de 2-2, maar dat is ook voetbal."

Blessureleed

Vitesse-coach Leonid Slutsky toonde zich uiteindelijk ook tevreden met het resultaat, te meer omdat Matus Bero naar de kant moest en ook Thomas Buitink niet verder kon. "En Tim Matavz kon maar 45 minuten spelen", zei de Rus tegenover FOX Sports. "Als je zoveel wedstrijden speelt in korte tijd, komt het meer aan op karakter dan op kwaliteit. We hebben goede kansen gehad op de 2-2, maar ook nu hebben we goed kansen in de return."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen