Blije Robben weet nog niet waar zijn toekomst ligt

18 mei 2019, 20:12

Arjen Robben heeft nog geen keuze gemaakt over zijn toekomst als profvoetballer. Dat hij na dit seizoen met een landstitel vertrekt bij Bayern München, is zeker. "Maar ik heb nog niks uitgesloten. De opties liggen er allemaal: van verder weg tot dichterbij tot aan de schoenen aan de wilgen. Ik ben er nog niet uit."

Dat vertelt hij tegenover FOX Sports. "Het was een emotionele dag", zei Robben, die flink baalde dat hij - net als de eveneens vertrekkende Franck Ribéry en Rafina - niet mocht spelen. "Maar de knop moet om, je hoopt dat de wedstrijd goed verloopt en je er zo snel mogelijk in mag. Nog één keer genieten in je eigen stadion, je wilt zó graag."

Volgens de buitenspeler duurde het allemaal wat te lang voordat hij het veld mocht betreden. Toen dat uiteindelijk toch gebeurde, scoorde hij ook nog. Één keer, waardoor hij blijft steken op 99 goals. "Dat moet ik nog wel even aanhoren bij mijn zoon", glimlachte Robben. "Een mooi happy end."

En wat het 'end' van zijn loopbaan wordt, weet Robben dus nog niet. "Maar zoveel plezier als ik vanmiddag had… Je voelt je zo lekker in het veld. Heel veel adrenaline was er natuurlijk. Dus als de spiertjes en gewrichtjes het volthouden, kan ik nog wel lekker balletje trappen."

Lees ook: Invaller Robben scoort en neemt als kampioen afscheid bij Bayern

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen