Bayern München-trainer Kovac stellig: "Blijf hier trainer"

Bayern München-trainer Kovac stellig: "Blijf hier trainer"

18 mei 2019 – Bayern München-trainer Niko Kovac gaat er vanuit ook volgend seizoen nog coach te zijn van Der Rekordmeister. Direct na de 5-1 zege op Eintracht Frankfurt werd de oefenmeester geconfronteerd met vragen over zijn toekomst. "Ik blijf, daar ben ik van overtuigd", zei hij.De coach won na een moeizaam seizoen uiteindelijk de zevende landstitel op rij, terwijl hij komend weekend de DfB-Pokal nog kan pakken met Bayern. "Ik heb vermoedelijk andere informatie dan jullie journalisten. Ik krijg het namelijk echt uit de eerste hand", zei hij over zijn toekomst.

"Ik wil het team en de fans bedanken. We hebben iets ongelofelijks bereik: we stonden namelijk negen punten achter op Dortmund. Ik ben heel blij, felicitaties aan mijn jongens", zei de tevreden coach, die gesteund werd door zijn spelersgroep.

Aanvoerder Manuel Neuer was weliswaar niet van de partij tijdens het duel met Eintracht, maar kwam daarna wel aan het woord. "We hebben ons doel gehaald met deze trainer. Wereldtrainers zoals Pep Guardiola hebben hier ook alleen de dubbel gehaald", zei de keeper ter bescherming van Kovac, die nog dezelfde oogst kan halen dit seizoen als de Catalaan.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 23 september 2019

  2. zondag 22 september 2019