Bosz blij na behalen van Champions League: "Maximaal haalbare"

Bosz blij na behalen van Champions League: "Maximaal haalbare"

18 mei 2019 – Peter Bosz was zeer content met het feit dat Bayer Leverkusen volgend seizoen in de Champions League speelt - in elk geval in de voorronde. Voor het eerst dit seizoen stond de ploeg op de vierde plaats en dat is precies op het juiste moment wanneer de prijzen worden verdeeld. "Het feest is groot, dit was het maximaal haalbare", wist de coach."Dit was niet de moeilijkste wedstrijd die we hebben gespeeld", zei Bosz tegenover FOX Sports over de 1-5 zege bij Hertha BSC. "Ze hebben het ons niet echt moeilijk gemaakt." Toch bleef Bosz tot de laatste minuten fanatiek coachen. "Ik wil groot winnen en geen tegengoals krijgen. Ook niet in de laatste minuut."

Maar na het laatste fluitsignaal kon het feest dan toch eindelijk losbarsten. "We stonden twaalf punten achter op Gladbach na de winterstop en als je dan drie punten voor ze eindigt… We hebben heel veel punten gehaald, op een manier waarop mensen denken dat je niet succesvol kunt zijn. Maar het blijkt dus wel te kunnen."

Bosz, die nog niet wilde ingaan op mogelijke interesse in Daley Sinkgraven, wilde de eer niet opstrijken. "Ik heb heel vele goede spelers, talenten die topspelers zullen worden. Zij moeten op een goede manier samenspelen, dan kan er wat moois ontstaan."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 23 september 2019

  2. zondag 22 september 2019