Griezmann en Godin zwaaien met gelijkspel af bij Atlético Madrid

18 mei 2019, 14:59

Antoine Griezmann en Diego Godin nemen met een gelijkspel afscheid van Atlético Madrid. In de laatste wedstrijd van het seizoen kwam het tiental van Atlético zaterdagmiddag tegen laagvlieger Levante terug van en 2-0 achterstand: 2-2.

Griezmann maakte deze week bekend dat hij vertrekt bij Atleti, Diego Godin deed dat een week eerder al. Zij stonden in hun laatste wedstrijd voor Atleti in de basis, net als de eveneens scheidende Juanfran. Voor zowel Atlético als Levante stond er niets meer op het spel. Alles kon in het teken staan van de afzwaaiende spelers.

Het werd niet het afscheid waar Griezmann, Godin en Juanfran op hoopten. Atletico keek halverwege tegen een 2-0 achterstand aan door doelpunten van Erick Cabaco en Roger Marti. Atlético raakte dieper in de problemen door een domme rode kaart van Angel Correa, die na inmenging van de VAR van het veld werd gestuurd.

Daarna toonden Los Rojiblancos karakter door met tien man een gelijkspel uit het vuur te slepen. Rodri gaf met een pegel in de kruising het startsein voor de comeback, debutant Sergio Camello maakte tien minuten voor het einde de gelijkmaker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen