Gisteren gemist: Neres mee met Brazilë, NAC dunt flink uit

18 mei 2019, 00:30   Bijgewerkt: 17 mei 2019, 23:46

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 17 mei.

Ajax shopt weer

De kogel is definitief door de kerk. Verdediger Lisandro Martínez verkast naar Ajax. Dat heeft zijn club Defensa y Justicia bevestigd via hun officiële website. Binnenkort zal Martínez naar Amsterdam vliegen om daar een medische keuring te ondergaan.

Grote uitzwaaisessie in Breda

De selectie waarmee NAC Breda volgend seizoen gaat aantreden in de Eerste Divisie zal er compleet anders uit gaan zien dan nu het geval is. Als gevolg van de degradatie breekt de club met in ieder geval 16 spelers uit de huidige groep en daar komen er wellicht nog meer bij.

Neres tussen de sterren

David Neres is als een kind zo blij dat hij met zijn land Brazilië mag aantreden op de Copa América komende zomer. Vrijdagmiddag [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/350556/david-neres-in-selectie-brazilie-voor-copa-america/,_blank,werd bekend] dat de aanvaller van Ajax één van de spelers is in het sterrenensemble van bondscoach Tite, waarmee in eigen land beslag moet worden gelegd op die Copa América.

D-day voor Bosz

Peter Bosz kan vanmiddag in de Bundesliga beslag gaan leggen op het laatste nog te verdelen ticket voor de Champions League. Zijn Bayer Leverkusen moet dan wel zelf winnen op bezoek bij Hertha BSC en hopen dat de concurrentie verliest. Bosz geeft in aanloop naar de wedstrijd aan nu al blij te zijn met de prestatie van zijn ploeg, maar de klus in deze fase wel af te willen maken.

Nijkamp naar iets nieuws

En Gerard Nijkamp, de technisch directeur van PEC Zwolle, trekt mogelijk de deur in Overijssel achter zich dicht. Nijkamp zou in de belangstelling staan van het Amerikaanse FC Cincinnati om daar het technische beleid uit te gaan stippelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen