UEFA geeft Ajax wéér boete, waarschuwing voor Ten Hag

UEFA geeft Ajax wéér boete, waarschuwing voor Ten Hag

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

17 mei 2019 – De thuiswedstrijd tegen Juventus heeft voor Ajax een financieel staartje gekregen. Voor diverse misdragingen door de supporters deelt de UEFA een boete van 52.500 euro uit. Daarmee komt de teller op meer dan 180.000 euro aan boetes gedurende het Europese seizoen van Ajax. Tevens kreeg Erik ten Hag een waarschuwing van de bond.

Ajax krijgt de boete voor supporters die voorwerpen op het veld gooiden, trappen blokkeerden en zorgden voor ongeregeldheden. Al gedurende de hele Champions League-campagne kreeg de landskampioen boetes voor vergelijkbare zaken. Daarmee leverde het miljardenbal Ajax niet alleen miljoenen op, maar is het ook bijna twee ton kwijt aan wangedrag van fans.

Ten Hag
Ten Hag, vrijdag gekozen tot beste trainer van de Eredivisie, vond een officiële waarschuwing van de UEFA op de mat. De Ajax-trainer wordt samen met Maurico Pochettino verantwoordelijk gehouden voor het te laat beginnen van Tottenham Hotspur - Ajax. Pochettino kreeg daarbij een voorwaardelijke schorsing van één wedstrijd en moet Spurs nog eens tienduizend euro aftikken.Scoort Dessers vanavond minimaal twee keer?
Win bijna 20x je inzet via Jacks.nl.

Wint Feyenoord vanavond via Strafschoppen?
Win bijna 13x je inzet via Jacks.nl.
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Reacties

gerelateerd