Overmars verzekert dat Ten Hag blijft bij Ajax

17 mei 2019, 09:01

Erik ten Hag is ook volgend seizoen trainer van Ajax. Dat verzekert directeur voetbalzaken Marc Overmars. Door het succesvolle seizoen van Ajax is ook de oefenmeester interessant geworden voor Europese clubs. Maar volgens Overmars blijft Ten Hag zeker bij de kersvers landskampioen van Nederland.

"Ja, we gaan niet weer van trainer wisselen. Erik wil zelf ook blijven, hij zit hier net anderhalf jaar", zegt Overmars tegen Voetbal International. "Ik ben ervan overtuigd dat hij blijft. Met Peter Bosz was de situatie compleet anders, dat had met het werkklimaat te maken. En we gaan niet weer een trainer verkopen. Dat hebben we met Bosz en Schreuder gedaan. Volgens mij zijn we de enige club die dat in twee jaar tijd voor elkaar krijgt."

Ook voor Overmars zelf bestond interesse. Arsenal zou zeer concreet zijn geweest. "Er zijn meerdere dingen voorbij gekomen, maar ik heb het hier ontzettend naar mijn zin. Ik heb veel plezier in wat ik doe. Met goede mensen om me heen, waarbij we elkaar versterken. Ieder mens moet weten wat hij wel en niet goed kan. Wat hij niet goed kan, moeten anderen oppakken. Dat zei Cruijff ook altijd. Op dat vlak heb ik het hier goed voor elkaar. Bij een andere club zou ik dat helemaal opnieuw moeten opbouwen. Bovendien voel ik me verbonden aan Ajax na alles wat er is gebeurd."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen