'Bosz meldt zich met Bayer Leverkusen bij Ajax voor Sinkgraven'

17 mei 2019, 07:34

Daley Sinkgraven kan een transfer maken naar Bayer Leverkusen. De club van Peter Bosz heeft zich gemeld voor de 23-jarige middenvelder, die zich bij Ajax ontwikkeld heeft tot linksback. Dat meldt De Telegraaf. Juist Bosz maakte van Sinkgraven twee jaar geleden een linkerverdediger.

Bosz raakte gecharmeerd van de Drent en ziet in hem nu een versterking voor Leverkusen. De oefenmeester weet ook dat Sinkgraven in pikorde bij Ajax achter Nicolas Tagliafico staat. Omdat de Argentijn eerder toezegde bij de landskampioen te blijven, blijft die situatie komend seizoen onveranderd. Daarnaast beschikt Sinkgraven nog over een eenjarig contract.

Volgens de ochtendkrant gunt Ajax Sinkgraven een transfer, mede vanwege al het blessureleed wat de oud-speler van sc Heerenveen kende. Een mogelijk vertrek van Sinkgraven verklaart ook Ajax' interesse in Lisandro Martinez. De Amsterdammers willen de 21-jarige Argentijn klaarstomen om Tagliafico op termijn te vervangen. Ajax zou inmiddels een akkoord hebben met Defensa y Justicia over de transfersom. Het plan is om hem begin volgende week te keuren en de persoonlijke onderhandelingen af te ronden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen