Manchester United kondigt actie op transfermarkt aan

16 mei 2019, 23:32

Het slechte seizoen 2018/2019 wil Manchester United zo snel mogelijk uitwissen. De in verval geraakte topclub sloot het Premier League-jaar af als nummer zes en speelt volgend seizoen dus geen Champions League-voetbal. Algemeen directeur Ed Woodward heeft aangegeven dat de club er alles aan gaat doen om het tij te keren.

Daarbij wordt het smijten van geld op de transfermarkt zeker niet geschuwd, zegt Woodward tegen Sky Sports. Manchester United sloot het afgelopen seizoen af met een achterstand van 32 punten op kampioen Manchester City. "De voorbereiding op het nieuwe seizoen is al begonnen en na een turbulent seizoen willen we weer vooruit", zegt de directeur.

"We gaan zaken doen om het team sterker te maken en het de manager makkelijker te maken", belooft Woodward. "We hebben de financiële kracht om succes te creëren op het veld. We willen succes behalen op het veld, dat is altijd het doel van Manchester United. Het afgelopen seizoen is duidelijk niet geworden wat we er van hadden verwacht."

Ole Gunnar Solskjaer volgde José Mourinho op en begon zo goed dat hij direct een driejarig contract kreeg. Opmerkelijk genoeg zwakten de prestaties af na zijn ondertekening. "De laatste weken waren inderdaad teleurstellend, maar we zijn heel blij dat we Ole voor drie jaar hebben vastgelegd."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen