De Ligt refereert aan Cruijff: "Hebben laten zien wat hij wilde"

16 mei 2019, 19:55

Tijdens de huldiging van Ajax op het Museumplein in Amsterdam refereerde aanvoerder Matthijs de Ligt in zijn speech aan Johan Cruijff. De verdediger van Ajax zei dat de titel behaald is in de geest van de legendarische nummer veertien.

De Ligt nam het woord om de uitzinnige menigte met Ajax-fans toe te spreken. "Het seizoen begon in Sturm Graz. Wie had gedacht dat het zo zou lopen?", zei hij. "We hebben Bayern München weggespeeld, we hebben Real Madrid weggespeeld en Juventus ook. Niemand die ons kon stoppen. We zijn kampioen geworden en hebben de beker gepakt. We zijn op het nippertje uitgeschakeld in de halve finale van de Champions League."

Met name de manier waarop Ajax de prijzen heeft gepakt, stemt De Ligt tevreden. Hij refereerde in zijn speech aan Cruijff. "Het allerbelangrijkste is dat we hebben laten zien wat Ajax is. Wij hebben laten waar we voor staan en dat is aanvallend voetbal. Wij hebben laten zien wat die grote boven ons wilde en wat hij van ons verwachtte. We hebben het met z'n allen gedaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen