Hake vertrekt na play-offs met Cambuur naar Jong Utrecht

16 mei 2019, 17:12

René Hake wordt inderdaad de nieuwe hoofdtrainer van Jong FC Utrecht. De coach van SC Cambuur vertrekt na de play-offs uit Leeuwarden en heeft donderdag voor drie seizoenen getekend in de Domstad.

?De 47-jarige coach is bezig aan zijn tweede seizoen bij Cambuur en werkte eerder al bij PEC Zwolle en FC Twente. Na dit seizoen gaat hij dus aan het werk bij de talenten van Utrecht. "We zijn er trots op dat we René ervan hebben overtuigd voor deze stap bij FC Utrecht te kiezen", zegt Directeur Voetbalzaken Jordy Zuidam. "René is een gerenommeerde trainer die zijn sporen in het betaalde voetbal heeft verdiend en veel ervaring heeft opgedaan in verschillende functies. Hij is een vakman, een specialist. Precies het type trainer dat we zochten voor Jong FC Utrecht, dat mag worden gezien als het vlaggenschip van onze academie."

De oefenmeester kijkt uit naar zijn nieuwe klus. "Ik kijk uit naar de uitdaging die mij wacht bij FC Utrecht", zegt Hake. "Bij een mooie, ambitieuze club aan de slag gaan met talent en de doorstroming daarvan richting het eerste elftal; dat spreekt mij zeer aan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen