Kane in voorselectie Engeland voor duel met Oranje

16 mei 2019, 15:16   Bijgewerkt: 16 mei 2019, 15:36

Harry Kane is één van de 27 spelers die door bondscoach Gareth Southgate is opgenomen in de voorselectie van het Engels elftal voor de finaleronde van de Nations League. De spits van Tottenham Hotspur heeft al anderhalve maand geen wedstrijd meer gespeeld, maar lijkt op tijd fit voor het treffen met het Nederlands elftal. Voor de Engelsen op 6 juni in de halve finale aantreden tegen Oranje, wordt de selectie nog teruggebracht naar 23 spelers.

In tegenstelling tot Kane is Ruben Loftus-Cheek niet opgenomen in de voorlopige selectie van de Engelsen. De middenvelder van Chelsea liep woensdag tijdens een oefenwedstrijd een blessure op en dreigt ook de Europa League-finale te moeten missen. Voor Luke Shaw (Manchester United) is geen plek in de selectie van Southgate, maar onder anderen Nathan Redmond (Southampton) en Harry Winks (Tottenham Hotspur) mogen wel hopen op de finaleronde van de Nations League.

Op maandag 27 mei zal Southgate zijn definitieve selectie bekendmaken. Anderhalve week later strijdt Engeland met Oranje om een plek in de finale van de Nations League, waarin Portugal of Zwitserland de tegenstander zal zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen