TOP Oss
0 – 0
Sparta

'VVV ziet Rutten vertrekken en rekent op komst Neudecker'

'VVV ziet Rutten vertrekken en rekent op komst Neudecker'

16 mei 2019 – Moreno Rutten vertrekt na dit seizoen bij VVV-Venlo. De verdediger had een aflopende verbintenis in Limburg en was in gesprek over een nieuw driejarig contract, maar dat is er op financiële gronden niet gekomen. De rechtsback heeft echter genoeg alternatieven. Verder maakt Richard Neudecker (St. Pauli) vermoedelijk transfervrij de overstap naar VVV-Venlo.Dat meldt De Limburger. "Er liggen momenteel aanbiedingen uit binnen- en buitenland", vertelt Rutten tegenover het dagblad. "Dat zijn clubs uit de Eredivisie en de tweede Bundesliga. Ik heb nooit onder stoelen of banken gestoken dat ik graag een keer de stap naar het buitenland wil maken, maar in de Eredivisie blijven zou ook mooi zijn."

De achterhoedespeler speelde 122 duels voor de Limburgse club, voor wie hij sinds 2015 speelde. De 26-jarige voetballer kwam in de jeugd uit voor Willem II en Feyenoord en kende zijn doorbaak bij FC Den Bosch.

Neudecker komt
Tegenover het vertrek staat de vermoedelijke komst van Richard Neudecker. De 22-jarige middenvelder moet nog wel medisch worden gekeurd, maar zou volgens 'diverse bronnen' op weg zijn naar VVV-Venlo. Hij heeft een aflopend contract bij FC St. Pauli en kan dus transfervrij naar Limburg verkassen. Ook andere Eredivisie-clubs hadden naar verluidt interesse in zijn diensten, maar grijpen dus mis.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 19 mei 2019

  2. zaterdag 18 mei 2019