Man City teleurgesteld 'maar niet verrast' door UEFA-mededeling

16 mei 2019, 14:38

Manchester City lijkt te moeten vrezen voor deelname aan de Champions League. De Engelse club heeft donderdagochtend bevestigd dat het onderzoeksteam van de UEFA van mening is dat The Citizens mogelijk gestraft moet worden voor het overtreden van de Financial Fair Play-regels. City zegt 'teleurgesteld, maar niet verrast' te zijn door de mededeling.

Onlangs meldde The New York Times dat Manchester City rekening moest houden met een zware sanctie van de UEFA voor het overtreden van de regels. In een statement ontkende de Engelse grootmacht dinsdag iets van de Europese voetbalbond te hebben gehoord, maar nu heeft de club alsnog vernomen dat het gerechtshof van de Club Financial Controlling Body (CFCB) over de zaak gaat buigen. City zegt het volste vertrouwen hebben in een goede afloop.

Op 7 maart startte de UEFA een onderzoek naar Manchester City omdat de sponsorinkomsten groter zou hebben gemaakt dan ze daadwerkelijk zijn. Hierdoor zou de kampioen van Engeland meer geld hebben kunnen uitgeven aan nieuwe spelers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen