De Roon grijpt naast beker: "Nu gaan we vol voor de vierde plek"

16 mei 2019, 09:30

In een weinig verheffende finale greep het Nederlands getinte Atalanta woensdagavond naast de bekerwinst. Marten de Roon baalt flink van de verloren eindstrijd tegen Lazio (2-0), maar realiseert zich tegelijkertijd ook dat hij en zijn teamgenoten niet te lang in de teleurstelling kunnen blijven hangen.

"Finales zijn alleen mooi als je ze wint, dat heb ik nu zelf ook ervaren. We mogen nu even een dagje treuren en gaan daarna weer vol voor plaatsing voor de Champions League", stelt De Roon in gesprek met het Algemeen Dagblad. Atalanta is bezig aan een topseizoen en heeft met nog twee wedstrijden voor de boeg goede papieren om zich te plaatsen voor de Champions League. De club uit Bergamo verdedigt een voorsprong van drie punten op nummers vijf en zes AS Roma en AC Milan.

Komende zondag gaat Atalanta op bezoek bij Juventus. "Zij hebben twee punten uit drie duels gepakt sinds ze kampioen zijn, maar dat blijft een zware wedstrijd. We zullen daar een goed resultaat moeten neerzetten en het dan op de slotdag moeten afmaken tegen Sassuolo. We staan nu vierde, maar de verschillen zijn enorm klein en kunnen zelfs nog overal naast grijpen. Europees voetbal was voor dit seizoen ons doel, maar nu gaan we ook vol voor die vierde plek", besluit de Oranje-international.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen