Overmars rekent op transfer Ziyech en schrijft Dolberg niet af

16 mei 2019, 09:17

Het seizoen van Ajax zit erop, maar voor directeur voetbalzaken Marc Overmars is de drukte nog lang niet voorbij. Er wordt aan meerdere spelers van de Amsterdamse club getrokken, onder wie Hakim Ziyech. Overmars gaat ervan uit dat de Marokkaans international zijn laatste wedstrijd voor Ajax heeft gespeeld.

"Ziyech behouden? Hij gaat weg als zich een goede club aandient", stelt Overmars in gesprek met De Telegraaf. "Dat gebeurt, denk ik, want hij staat door zijn geweldige spel in de Champions League veel meer in de spotlights dan vorig jaar. Hele grote clubs hangen om hem heen. Bij zijn komst hebben wij Hakim trouwens een mooie transfer beloofd."

In tegenstelling tot Ziyech lijkt Overmars nog geen afscheid te willen nemen van Donny van de Beek, die zich door een sterk seizoen eveneens in de kijker van de Europese top heeft gespeeld. "Van de Beek heeft een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt en daarvoor moet hij worden beloond. We willen Donny niet kwijt", stelt hij.

Een Ajacied die afgelopen seizoen zijn niveau niet heeft gehaald, is Kasper Dolberg. "Hij kan niet meer op zijn talent teren. Hij moet knokken; afjagen op een huppelpas of met volle overtuiging? Dit is een volgende fase in zijn carrière. Bij een eendagsvlieg spat het na zes of zeven duels uit elkaar, maar hij had een topjaar toen we de Europa Leaguefinale haalden. Het kán niet weg zijn en wij moeten hem weer op de rails krijgen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen