Schwaab ziet titel van vorig jaar als mooiste moment uit carrière

16 mei 2019, 08:19

Daniel Schwaab pakte in drie seizoenen één titel bij PSV, toch kijkt de verdediger terug op een hele mooie tijd. Met name het kampioenschap van vorig jaar staat hoog op zijn lijstje. "Als je een boek wil schrijven, doe je dat op die manier. Dat was ook het mooiste moment van mijn carrière", zei hij.

Tegenover het Eindhovens Dagblad ging hij in op zijn afscheid in Eindhoven, die begeleid werd met een publiekswissel in de laatste wedstrijd van het seizoen. "Als je geen prijs haalt, is het geen goed seizoen", was hij hard over zijn laatste jaar. "De eerste seizoenshelft hebben we heel goed gevoetbald, met een prima idee. De tweede seizoenshelft was het soms iets moeilijker, ging het niet meer vanzelf. En moesten we hard werken."

?Desondanks kijkt hij uiteindelijk met een goed gevoel terug op zijn periode in Eindhoven. Waar hij volgend seizoen speelt, is nog onduidelijk. "Ik voel me nog goed. Als er een goede optie komt, zal ik zeker doorgaan met voetballen", liet de centrale verdediger doorschemeren, die eerder actief was bij VfB Stuttgart, SC Freiburg en Bayer Leverkusen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen