De Boer heeft het op de rit en wint voor vijfde keer op rij

16 mei 2019, 08:07   Bijgewerkt: 16 mei 2019, 09:34

Na een stroeve seizoensstart heeft Frank de Boer het op de rit bij Atlanta United. In de nacht van woensdag op donderdag hebben de manschappen van de oud-trainer van Ajax - die vandaag (donderdag) zijn verjaardag viert - de zegereeks verlengd door Vancouver Whitecaps met 0-1 te verslaan. Het was voor Atlanta alweer de vijfde overwinning op rij en voor het eerst in de MLS is het een ploeg gelukt om vijf duels op rij te winnen zonder tegengoal.

In een wedstrijd waarin Atlanta voldoende kansen kreeg om meerdere doelpunten te maken, viel het enige doelpunt uit een strafschop. Na een halfuur schoot sterspeler Josef Martínez vanaf elf meter de 0-1 binnen. Het was voor de aanvaller van Venezuela, vorig seizoen topscorer in de Major League Soccer, zijn vijfde doelpunt van het seizoen.

Niet alleen heeft Atlanta de laatste vijf wedstrijden gewonnen, ook heeft het al vijf duels op rij geen goal geïncasseerd. De ploeg van De Boer is door de sterke reeks gestegen naar de derde plaats in de Eastern Conference van de MLS en komt zondag in actie tegen New York Red Bull.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen