Van Bommel: "Dit betekent dat wij goede spelers hebben"

Van Bommel: "Dit betekent dat wij goede spelers hebben"

15 mei 2019 – Mark van Bommel maakt zich niet druk over de interesse van Ajax in Steven Bergwijn. De oefenmeester van PSV ziet het zelfs als een compliment voor zijn club.PSV heeft aangegeven niet te willen meewerken aan een transfer van Bergwijn naar Amsterdam, wat Ajax-directeur Edwin van der Sar verbaasde. Hij vindt dat je als 'grote jongens' met dergelijke geruchten moet omgaan. Van Bommel is dat met hem eens. "Ja, natuurlijk. Wij moeten ook niet zoveel heisa maken of daar zo op reageren", zegt Van Bommel bij FOX Sports. "Wij krijgen een vraag en geven daar antwoord op, dan is het klaar. Als er een bod komt, kan je er pas over nadenken. Maar dat bod is er nog niet geweest."

"Ik heb ook met Steven gesproken en hij heeft het bij ons naar zijn zin. Vanavond gaat ie lekker voetballen en daarna zien we het wel", vervolgt Van Bommel, voor de aftrap van de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo. De PSV-coach vindt het niet vervelend dat deze geruchten voor het duel met Heracles al de ronde doen. "Nee, helemaal niet. dat gebeurt. Zoals wij belangstelling hebben voor spelers van andere clubs, heeft Ajax interesse in onze speler. En weet je wat het mooie is? Het betekent dat wij goede spelers hebben."

PSV eindigt het seizoen woensdagavond met een thuiswedstrijd tegen Heracles. De Brabanders kunnen in punten nog wel naast koploper Ajax komen, maar hebben een beduidend minder doelsaldo dan de Amsterdammers: +70 om +84.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 24 augustus 2019

  2. vrijdag 23 augustus 2019