Steijn bevestigt: "Ben er niet uitgekomen met Zwolle"

15 mei 2019, 19:43   Bijgewerkt: 15 mei 2019, 19:50

Maurice Steijn bevestigt het bericht van Voetbal International dat hij Jaap Stam niet zal opvolgen als coach van PEC Zwolle. De oefenmeester verwacht bij VVV-Venlo werkzaam te blijven.

"We zijn er gewoon niet uitgekomen", zegt Steijn in gesprek met FOX Sports over de onderhandelingen met PEC Zwolle. "Dinsdag zijn we tot de conclusie gekomen dat we er niet uitkwamen. Dan moet Zwolle verder en ik ook. Zo gaan die dingen soms." Waarom Zwolle en hij geen akkoord hebben bereikt, wil Steijn niet zeggen. "Dat heeft niet heel veel nut om dat te vertellen", reageert hij.

Waarschijnlijk blijft Steijn bij VVV. "Dat lijkt me wel, ja", vertelt hij. "Ik heb een contract en ben hier heel erg tevreden. In de voorbije jaren heb ik meer mogelijkheden gehad om van club te wisselen, maar daarop besloot ik niet in te gaan. Het verhaal van Zwolle sprak me wel aan. Het is een heel fatsoenlijke en rustige club. Maar nu is de kans heel groot dat ik nog twee jaar bij VVV aan het roer sta. Dat doe ik met veel plezier. Je kan niet in de toekomst kijken, maar op dit moment is het puur VVV dat telt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen