PSV start met Gutiérrez en Pereiro tegen Heracles

15 mei 2019, 18:46

PSV verschijnt woensdagavond in de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo (aftrap 19.30 uur in het Philips Stadion) met Erick Gutiérrez en Gastón Pereiro aan de start. Beide spelers begonnen afgelopen zondag nog op de bank in het verloren uitduel met AZ. Gutiérrez was in Alkmaar wel invaller.

Gutiérrez en Pereiro vormen tegen Heracles met Pablo Rosario het middenveld van PSV. Luuk de Jong speelde tegen AZ nog als aanvallende middenvelder, maar keert nu terug in de punt van de aanval. De spits wordt tegen Heracles geflankeerd door Steven Bergwijn en Donyell Malen. Cody Gakpo en Michal Sadilek zijn hun plek in de basiself van PSV kwijt.

PSV kan in punten nog wel op gelijke hoogte met koploper Ajax komen, maar het heeft een veel minder doelsaldo dan de Amsterdammers: +70 om +84. Derhalve is de strijd om de landstitel al zo goed als beslist. Ajax sluit af met een uitwedstrijd tegen De Graafschap.

Opstellingen

PSV: Zoet; Dumfries, Schwaab, Viergever, Angeliño; Rosario, Pereiro, Gutiérrez; Malen, De Jong, Bergwijn

Heracles Almelo: Brouwer; Droste, Knoester, Van den Buijs, Van Hintum; Drost, Konings, Merkel; Van der Water, Dalmau, Dos Santos

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen