Run op seizoenkaarten FC Emmen: "Het gaat ontzettend hard"

15 mei 2019, 17:47

Dat FC Emmen in de lift zit, blijkt ook uit het feit dat de fans zich na de handhaving massaal achter de club hebben geschaard. Er is bij de club uit Drenthe een enorme run op de seizoenkaarten voor het nieuwe voetbaljaar losgekomen.

Emmen won afgelopen weekend met 2-3 bij Willem II en verzekerde zich daarmee van nog een seizoen op het hoogste niveau. Fans hebben massaal hun seizoenkaarten verlengd, zegt Marc Timmer. "Het ging al ontzettend hard, maar nu gaat het nóg harder. Ongeveer zestig procent van de seizoenkaarthouders heeft inmiddels verlengd. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee", zegt de manager marketing en communicatie van Emmen tegen RTV Drenthe.

Seizoenkaarthouders kunnen tot en met 8 juni verlengen. Als er vervolgens kaarten overblijven, gaan die naar de supporters die op de wachtlijst staan voor een jaarkaart. "We hebben namelijk meer dan 1200 mensen op de wachtlijst staan", zegt Timmer. Emmen speelt vanavond het laatste competitieduel van het seizoen, thuis tegen FC Groningen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen