Verbeek ziet geen dilemma voor De Jong tegen Cambuur

15 mei 2019, 16:48

De Graafschap begint komende zondag aan de play-offs om degradatie af te wenden en voor Henk de Jong worden de halve finales meteen zeer pikant. De tegenstander wordt namelijk SC Cambuur, de club waar hij komend seizoen aan de slag gaat.

De Graafschap gaat als zeventiende eindigen in de Eredivisie, tenzij het vanavond van Ajax weet te winnen. Gebeurt dat niet, dan wordt Cambuur de opponent in de halve finales van de play-offs. Gertjan Verbeek, goede vriend van De Jong, ziet geen dilemma voor de trainer van De Graafschap. "De Jong heeft het hele jaar geroepen dat hij De Graafschap wil behouden voor de Eredivisie. Hij zou iedereen bij de Graafschap in de maling nemen als hij op de tribune zou plaatsnemen. Dat past ook helemaal niet bij Henk", zegt Verbeek tegen het Algemeen Dagblad.

Verbeek vindt dan ook niet dat De Jong tegen Cambuur niet op de bank kan zitten  "Hij heeft toch volgend jaar pas een contract bij Cambuur? Dat is hetzelfde als een scheidsrechter uit Heerenveen geen wedstrijd van sc Heerenveen zou kunnen fluiten. Als professional dien je objectief te kunnen zijn."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen