'Steijn heeft slecht nieuws en gaat niet in op aanbod PEC'

15 mei 2019, 15:44   Bijgewerkt: 15 mei 2019, 17:06

Maurice Steijn wordt waarschijnlijk niet de nieuwe trainer van PEC Zwolle. De 45-jarige oefenmeester heeft de Zwollenaren laten weten niet in te gaan op de aanbieding. Steijn leek de opvolger van Jaap Stam te worden, maar voor de huidige coach van VVV-Venlo waren er naar verluidt te veel onzekerheden.

Dat meldt Voetbal International. Steijn erkende onlangs '[a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/350265/steijn-over-overstap-naar-zwolle-hebben-goed-gesprek-gehad/,_blank,een goed gesprek]' te hebben gehad met PEC Zwolle en leek hard op weg naar de Overijsselse hoofdstad. De contractvoorwaarden zouden echter een obstakel zijn geweest. Beide partijen hebben nog niet officieel bevestigd dat de deal van de baan is.

Steijn is bezig aan zijn vijfde seizoen in dienst van VVV-Venlo en beschikt nog over een contract dat doorloopt tot de zomer van 2021. Daarvoor was de coach als (assistent-)trainer actief bij ADO Den Haag. Met Steijn eindigt VVV dit seizoen afhankelijk van de resultaten op de laatste speeldag op de tiende, elfde, twaalfde of dertiende plaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen