Linssen denkt hardop na over buitenlands avontuur

15 mei 2019, 11:25   Bijgewerkt: 15 mei 2019, 12:49

Hij hoeft niet per se weg bij Vitesse, maar Bryan Linssen (28) ziet het wel zitten om komende zomer zijn eerste buitenlandse avontuur aan te gaan. De aanvaller vindt dat hij de leeftijd heeft om de stap te maken. "Italië of Spanje zijn mooie landen vanwege het klimaat. Maar de echte voetballanden zijn voor mij Duitsland en Engeland", zegt hij tegen Omroep Gelderland.

"Ik wil het buitenland ook wel eens proberen. Maar als het avontuur mij niet 100 procent aanstaat, doe ik het niet en blijf ik met plezier hier. Dan zou Vitesse blij zijn en ben ik ook blij", vertelt Linssen, die bezig is aan zijn tweede seizoen in dienst van Vitesse en in Arnhem beschikt over een contract dat nog doorloopt tot de zomer van 2020.

Op dit moment speelt er niets concreets. "Ik weet echt niet wat er gaat gebeuren", stelt hij. "Maar ik ben 28 jaar nu en heb al gezegd dat dit een moment zou zijn om een stap te maken. De club kan dan ook nog wat voor me vragen. Maar ik leef in het nu en wil dus eerst presteren. Dat is voor nu de play-offs winnen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen