De Graafschap wacht niet langer en trekt aanbieding Straalman in

15 mei 2019, 09:50

Bart Straalman is mogelijk bezig aan zijn laatste weken in dienst van De Graafschap. De 22-jarige beschikt over een aflopend contract en besloot in maart een voorstel voor een contractverlenging voorlopig naast zich neer te leggen. De Superboeren zijn het wachten zat en hebben het voorstel ingetrokken.

De deur voor Straalman blijft echter wel op een kier staan. "Ik weet niet waar dit besluit ineens vandaan komt'', reageert de 22-jarige aanvoerder tegenover De Gelderlander. "Ik ben vanaf het begin heel duidelijk geweest. De club had begrip voor mijn keuze om te wachten en wist dat het geen zin had een aanbieding te doen. Met het feit dat ze toch een voorstel hebben gedaan en die nu weer is ingetrokken, kan ik niet zoveel."

De Graafschap speelt woensdagavond nog tegen Ajax en treedt daarna in de play-offs waarschijnlijk aan tegen SC Cambuur - tenzij er gestunt wordt tegen de aanstaande kampioen. "Daar focus ik me volledig op. Ik ga pas over twee à drie weken over mijn toekomst nadenken. Of De Graafschap dan nog een optie is, zie ik wel. Dat hangt af van meerdere factoren, ook wie de nieuwe trainer wordt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen