Antoine Griezmann vertrekt deze zomer bij Atlético Madrid

14 mei 2019, 22:52   Bijgewerkt: 15 mei 2019, 09:26

Na vijf jaar komt er een einde aan het dienstverband van Antoine Griezmann bij Atlético Madrid. De Franse aanvaller van de nummer twee van Spanje heeft aangegeven na dit seizoen te vertrekken.

In een videoboodschap op Twitter spreekt de wereldkampioen de fans van Atlético toe. "Het zijn vijf ongelooflijke jaren geweest. Heel erg bedankt voor alles, ik draag jullie in mijn hart." Atlético nam Griezmann in de zomer van 2014 voor 35 miljoen euro over van Real Sociedad. Met de Madrilenen won Griezmann drie prijzen. In zijn eerste seizoen legde hij met Atlético beslag op de Spaanse Supercup en in 2018 werden de Europa League en aansluitend de Europese Supercup gewonnen.

In totaal speelde Griezmann meer dan 250 wedstrijden voor Atlético Madrid, waarin hij in totaal 133 doelpunten maakte. Naar alle waarschijnlijkheid blijft Griezmann wel behouden voor La Liga. Competitiegenoot Barcelona wordt alle langere tijd in verband gebracht met de komst van Griezmann. Hij moet een trio gaan vormen met Lionel Messi en Luis Suárez, omdat Ousmane Dembélé en Philippe Coutinho niet voldoen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen