FC Twente
0 – 1
Willem II
FC Utrecht
0 – 0
PSV
VVV-Venlo
0 – 3
Vitesse

Emmen-spits Pedersen stopt per direct met voetballen

Emmen-spits Pedersen stopt per direct met voetballen

14 mei 2019 – Vervelend nieuws bij FC Emmen. De club maakte vanavond bekend dat spits Nicklas Pedersen per direct zijn voetballoopbaan heeft beëindigd. Dit is gebeurd op advies van zijn dokter, zo laat de club weten via de officiële kanalen.Pedersen was al een tijdje uit de roulatie met een knieblessure en de schade aan zijn knie blijkt te groot om zijn carrière op een normale manier te kunnen vervolgen. De 31-jarige Deen heeft daarom besloten een punt achter zijn loopbaan te zetten. Zijn laatste wedstrijd was het duel tussen VVV-Venlo en Emmen, dat Emmen in de blessuretijd nog met 2-3 won.

De aanvaller speelde sinds deze zomer voor de promovendus en had onder meer een cruciale rol in de titelstrijd. Met twee goals zorgde hij er namelijk voor dat toenmalig koploper PSV twee dure punten liet liggen op De Oude Meerdijk door na een 0-2 voorsprong nog met 2-2 gelijk te spelen. De tweede goal van Pedersen dat duel viel diep in de blessuretijd. Ook in het uitduel tegen FC Groningen was hij belangrijk met twee doelpunten, waardoor Emmen met 1-2 won.

Naast Emmen speelde Pedersen in Nederland ook nog voor FC Groningen tussen 2009 en 2012 en was hij vooral actief in België voor KV Mechelen, AA Gent en KV Oostende. Emmen wenst Pedersen op de clubsite alle sterkte toe en bedankt hem voor zijn inzet. Morgenavond zal de spits een ereronde in het stadion lopen tijdens de rust van het thuisduel tegen zijn oude club FC Groningen.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 19 oktober 2019

  2. vrijdag 18 oktober 2019