Stam wil revanche op de met 2-4 verloren laatste thuiswedstrijd

14 mei 2019, 17:16

Jaap Stam wil in de laatste wedstrijd van het seizoen met PEC Zwolle revanche nemen op de laatste thuiswedstrijd. Daarin maakte de formatie geen enkele indruk en verloor het zondagmiddag ondanks een 1-0 voorsprong bij rust nog met 2-4. "Na zo'n wedstrijd verwacht ik dat iedereen weer de juiste geest heeft om er het maximale uit te halen", aldus de oefenmeester.

Dat zei trainer Stam, die niet te spreken was over het verlies tegen VVV-Venlo, op het clubkanaal. "We brachten niet genoeg in wat we moesten doen. In bijna alle facetten en dat voelde je wel aankomen in de eerste helft, ondanks de voorsprong. Je hoopt het niet, maar het gebeurt wel en dat is heel vervelend", zei de coach in aanloop naar het treffen met het al gedegradeerde NAC Breda.

Keeper Mickey van der Hart sluit zich aan bij de woorden van Stam en wil zelf ook goed afsluiten, nadat hij in het laatste thuisduel moest wijken in het doel voor het afscheid van Diederik Boer, die ditmaal met een kleine blessure niet bij de selectie zit. "Het is voor mij m'n laatste wedstrijd. Daar wil ik wat moois van maken. Ik wil het goed afsluiten voor mezelf en voor de club", vertelt hij.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen