Koster gelooft 'zolang er een kans is' nog in behalen van play-offs

14 mei 2019, 16:47

Willem II-trainer Adrie Koster gelooft nog dat zijn ploeg de play-offs kan halen. De oefenmeester verloor afgelopen weekend van FC Emmen (2-3) en heeft het niet meer in eigen hand, maar wil er desondanks toch nog vol voor gaan. "Zolang er een kans is, moet je erin geloven en voor gaan. Als we dat niet doen, kunnen we beter niet de bus instappen."

Dat zei de coach op de clubsite. Concurrent FC Groningen, dat één punt meer heeft, moet dan wel punten laten liggen tegen datzelfde FC Emmen. Maar behalve dat wil Koster met zijn ploeg zelf vooral winnen en dat wordt nog moeilijk zat. "ADO is een hele stugge ploeg die momenteel in goede doen is. Wij doen het dit seizoen niet verkeerd in uitwedstrijden. Het wordt dus interessant, al zou ik niet weten waarom we morgen niet ook in Den Haag zouden kunnen winnen", aldus Koster.

Daarin kan de coach nog niet beschikken over Fernando Lewis, Elmo Lieftink en Justin Ogenia. Wel is keeper Timon Wellenreuther weer fit genoeg om te spelen. "We willen het seizoen met winst afsluiten. Of we daar voor play-offs genoeg aan hebben, moet nog blijken. Van mij mogen er nog wel wat potjes gespeeld worden", aldus Koster.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen