Bergwijn verbreekt zwijgen over Ajax-interesse: "Gelukkig bij PSV"

14 mei 2019, 16:05

Steven Bergwijn zegt door nog geen enkele club concreet benaderd te zijn voor een transfer na dit seizoen. De PSV-aanvaller reageert daarmee kort op de verhalen dat rivaal Ajax interesse zou hebben om Bergwijn bij PSV weg te kapen. Eerder liet PSV zelf al weten zo'n deal met de grote concurrent onbespreekbaar te vinden.

Gisteravond laat kwam De Telegraaf met het verhaal dat Ajax erop zinspeelt om Bergwijn in de zomerstop naar Amsterdam te halen, ondanks dat de buitenspeler nog een langlopend contract heeft in Eindhoven en waarschijnlijk de hoofdprijs gaat kosten. Het management van Bergwijn [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/350352/management-psv-aanvaller-bergwijn-bevestigt-interesse-van-ajax/,_blank,bevestigde de interesse] van de aanstaand landskampioen. Het verhaal houdt de gemoederen flink bezig vandaag. PSV-trainer Mark van Bommel gaf al aan dat zo'n transfer naar Ajax [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/350377/van-bommel-sluit-ook-uit-dat-bergwijn-naar-ajax-vertrekt/,_blank,niet gaat gebeuren]. "Misschien wel een buitenlandse transfer, maar niet een binnenlandse."

Ook technisch manager John de Jong sprak een mogelijke verkoop aan Ajax tegen, ongeacht welke bedragen er op tafel komen. De hoofdpersoon zelf hulde zich in stilzwijgen, maar vanmiddag liet Bergwijn op de officiële clubwebsite toch van zich horen. "Ik wil het graag bij de feiten houden en die zijn heel simpel: ik ben gelukkig bij PSV en ben door geen enkele club concreet benaderd", reageert hij. Bergwijn sluit niet uit dat hij wel bij PSV vertrekt, omdat ook buitenlandse club op zijn diensten azen. "Zoals ik al eerder heb aangegeven: na het seizoen ga ik nadenken over mijn toekomst."

Lees ookVertrek Bergwijn naar Ajax 'onbespreekbaar' voor PSV

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen