Van Bommel sluit uit dat Bergwijn naar Ajax vertrekt

Van Bommel sluit uit dat Bergwijn naar Ajax vertrekt

14 mei 2019 – De mogelijke overgang van Steven Bergwijn naar Ajax blijft de gemoederen bezighouden. De Amsterdammers hebben serieuze interesse in de 21-jarige aanvaller van PSV, maar de Eindhovenaren willen de Oranje-international niet aan de concurrent verkopen. Dat wordt dinsdagmiddag nogmaals benadrukt door Mark van Bommel en John de Jong.In gesprek met PSV TV gaat Van Bommel in op de transfersoap die rond Bergwijn is ontstaan. De trainer van PSV sluit uit dat zijn pupil naar Ajax gaat. "Ik kan je zeggen dat het met Steven niet gaat gebeuren. Misschien wel een buitenlandse transfer, maar niet een binnenlandse", aldus de trainer van de Eindhovenaren.

De Telegraaf kwam maandagavond met de scoop dat Ajax zich had gemeld bij het management van Bergwijn. Dat werd vervolgens door onder meer Voetbal International bevestigd. Bergwijn geniet ook de interesse van clubs als Internazionale, Bayern München, Manchester United, Borussia Dortmund en 1899 Hoffenheim.

John de Jong
Technisch directeur De Jong onderschrijft de woorden van Van Bommel. "Wij verkopen Steven Bergwijn niet aan Ajax. Wij zijn drie keer kampioen geworden in vijf jaar. Onze beste spelers gaan wij niet aan onze concurrent verkopen", wordt hij geciteerd door het Eindhovens Dagblad.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 27 mei 2019

  2. zondag 26 mei 2019

  3. zaterdag 25 mei 2019