Emmen wil in stijl afsluiten en Groningen de voet dwars zetten

14 mei 2019, 14:47   Bijgewerkt: 15 mei 2019, 09:52

FC Emmen is niet voornemens FC Groningen de helpende hand de bieden in de strijd om het laatste play-offticket. De Groningers zijn bij een zege in Drenthe zeker van de achtste plaats, maar bij een ander resultaat afhankelijk van wat Willem II doet tegen ADO Den Haag. "We willen zo hoog mogelijk eindigen", stelt Dick Lukkien in aanloop naar de wedstrijd tussen de noordelijke clubs.

De promovendus speelde zich zondag bij Willem II (2-3) veilig en kan zodoende vrijuit spelen tegen Groningen. Als jeugd- en assistent-trainer heeft Lukkien bij de tegenstander van woensdag gewerkt. "Het verleden speelt ook zeker mee. Ik hoorde het Glenn ook nog zeggen: als je topsporter bent, wil je iedere week winnen. Zeker als het tegen een ploeg is waar je eerder hebt gewerkt", zegt de trainer via de officiële clubkanalen.

Tegen Groningen kan Lukkien geen beroep doen op Anco Jansen. "Anco had graag willen spelen, maar het is niet verantwoord," zegt de trainer. Naast Jansen zijn ook Nicklas Pedersen, Henk Bos en Rob Deiman er vanwege blessures niet bij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen