Slutsky neemt geen risico met Musonda en twijfelt over Matavz

14 mei 2019, 12:21

Leonid Slutsky beschikt in aanloop naar de laatste speeldag over een nagenoeg fitte selectie. De Russische trainer van Vitesse zal tegen VVV-Venlo echter geen beroep doen op Charly Musonda, die afgelopen weekend na lang blessureleed pas zijn eerste minuten in de Eredivisie maakte. Het is ook nog maar de vraag of Tim Matavz start in De Koel.

Musonda zal woensdag helemaal niet in actie komen, vertelt Slutsky aan Omroep Gelderland. Wat de Rus van plan is met Matavz, die eveneens onlangs terugkeerde van een lange blessure, laat hij niet los. "We spelen daar op kunstgras tegen fysiek sterke spelers van VVV. Dat is misschien niet in het voordeel van Matavz. Hij zal gaan spelen, maar ik zeg jullie nog niet of hij ook gaat beginnen. We zien wel hoeveel minuten het worden. Je moet oppassen met deze ondergrond", aldus Slutsky.

Vitesse heeft zich al geplaatst voor de play-offs en zodoende zijn de sportieve belangen van de wedstrijd in Venlo nihil. Om financiële redenen willen de Arnhemmers de wedstrijd wel graag winnen. Lukt het ze om FC Utrecht op de ranglijst onder zich te houden, dan ontvangen zij volgend seizoen 750.000 euro meer aan televisiegeld. "Het is voor de club een hele belangrijke wedstrijd", weet Slutsky.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen