'Espanyol onder de indruk van Heracles Almelo-spits Dalmau'

'Espanyol onder de indruk van Heracles Almelo-spits Dalmau'

14 mei 2019 – Heracles Almelo dreigt al na één seizoen afscheid te moeten nemen van Adrian Dalmau, die deze jaargang negentien keer het doel wist te vinden in de Eredivisie. De Spaanse spits heeft zich in de kijker gespeeld van zijn oude club Espanyol. Dat meldt althans Mundo Deportivo.Dalmau maakte in 2015 de overstap van Racing Ferrol naar Espanyol, maar brak niet door bij de tweede club van Barcelona. De Spanjaard mocht enkel opdraven in het B-team en werd verhuurd aan Numancia en Mallorca, waarna hij de overstap maakte naar het tweede elftal van Villarreal.

Een jaar geleden kwam Dalmau over uit Spanje en in Almelo heeft hij zich direct een goalgetter getoond. Alleen Luuk de Jong (28) en Dusan Tadic (26) wisten in het huidige seizoen vaker te scoren dan de 25-jarige spits van Heracles. Afgelopen zondag maakte Dalmau in het met 4-5 verloren duel met Excelsior nog drie doelpunten.

In Almelo beschikt Dalmau nog over een contract tot medio 2020, waarbij Heracles de optie heeft om de verbintenis met een jaar te verlengen. Komende zomer vertrekt Brandley Kuwas al uit Overijssel, waardoor het nog maar de vraag is of de Almeloërs bereid zijn nóg een belangrijke aanvaller van de hand te doen.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 19 augustus 2019

  2. zondag 18 augustus 2019