'Ajax werkt aan een coupe en wil Bergwijn naar Amsterdam halen'

14 mei 2019, 00:18   Bijgewerkt: 14 mei 2019, 07:39

Het begint er steeds meer op te lijken dat Ajax de komende jaren een monopoliepositie krijgt in de Eredivisie. De Amsterdammers willen hun spierballen laten zien door een transfer van de bovenste plank te realiseren. Volgens De Telegraaf werkt de club hard aan het aantrekken van PSV-aanvaller Steven Bergwijn.

Het dagblad komt maandagavond met het nieuws naar buiten dat Ajax een balletje heeft opgegooid bij de international van PSV. Marc Overmars is zeer gecharmeerd van de buitenspeler en wil bovendien een tik uitdelen aan de concurrent uit Eindhoven. Volgens De Telegraaf staat Bergwijn niet onwelwillend tegenover een voor Eredivisie-begrippen zeer grote transfer. Bergwijn staat echter ook in de belangstelling van buitenlandse clubs.

Komt het inderdaad tot een transfer, dan keert de 21-jarige buitenspeler terug op bekende grond. De geboren Amsterdammer kwam als jong talent in de jeugdopleiding van Ajax terecht en stapte in 2011 over naar PSV. Bergwijn heeft in Eindhoven nog een contract tot 2022, waardoor Ajax sowieso de hoofdprijs zal moeten betalen voor de vijfvoudig international.

Qua statistieken kan Bergwijn terugkijken op zijn beste seizoen als profspeler. Met nog één wedstrijd te gaan staat de aanvaller op veertien treffers in de Eredivisie. Bergwijn miste dit seizoen tot dusver slechts één competitiewedstrijd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen