Gisteren gemist: Man City vreest, Inter en Bologna winnen

Gisteren gemist: Man City vreest, Inter en Bologna winnen

14 mei 2019 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 13 mei.De Graafschap waarschuwt fans voor betreden veld tegen Ajax
Het is woensdagavond absoluut niet toegestaan om na afloop van de wedstrijd tussen De Graafschap en Ajax het veld van de Vijverberg te betreden. Dat benadrukt de club uit Doetinchem maandag via de officiële kanalen.

WK-voorbereiding Leeuwinnen van start: "Dit is de aftrap"
Het WK laat nog even op zich wachten, maar de Oranje Leeuwinnen zijn maandag alvast begonnen aan de voorbereiding op het toernooi in Frankrijk. Bondscoach Sarina Wiegman vindt het fijn om vroeg te starten met de eerste voorbereiding.

El Hamdaoui gaat sowieso nog een jaar door met profvoetbal
De loopbaan van Mounir El Hamdaoui komt komende zomer nog niet ten einde. De 34-jarige spits weet niet bij welke club hij volgend seizoen speelt, maar weet wel dat hij deze zomer nog niet wil stoppen. El Hamdaoui beschikt over een aflopend contract bij Excelsior.

Geschorste Dijks ziet Bologna een zeer belangrijke zege boeken
Mitchell Dijks en Bologna komen steeds dichterbij handhaving. De club leek lange tijd af te stevenen op degradatie, maar staat inmiddels ops e prima dertiende plaats. Handhaving is daardoor zeer dichtbij.

Internazionale wint en zet grote stap naar CL-voetbal
De kans is groot dat Internazionale net als dit seizoen ook komend jaar in de Champions League actief is. De formatie uit Milaan zette maandag absoluut geen show neer, maar won wel met 2-0 van Chievo.

'Manchester City mogelijk gestraft met jaar zonder CL-voetbal'
De vreugde was zondag immens toen Manchester City de tweede landstitel op rij in de wacht sleepte, maar het is nog maar de vraag hoe lang de vreugde zal duren. Volgens The New York Times dreigt er namelijk een zware straf vanuit de UEFA voor het niet nakomen van de regels van het Financial Fair Play. De kans bestaat dat de topclub voor een jaar wordt uitgesloten van Europees voetbal.

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 24 augustus 2019

  2. vrijdag 23 augustus 2019