Matusiwa treft Ajax: "Willen er niet met grote cijfers af gaan"

13 mei 2019, 20:13

Voor Azor Matusiwa heeft de laatste competitiewedstrijd van De Graafschap een speciaal tintje. De controlerende middenvelder treft Ajax, de club die hem in de winterstop verhuurde aan de ploeg uit Doetinchem. Hij vindt dat de focus alvast op de nacompetitie moet.

"Hoe wij die wedstrijd ingaan??Wij moeten enerzijds onze krachten sparen'', zegt de 21-jarige middenvelder tegen De Gelderlander. Met zijn ploeg verloor hij zondag met 6-1 bij Vitesse. "Voor ons telt alleen nog de nacompetitie. Spelers met pijntjes moeten rust krijgen. Maar wij willen er ook niet met grote cijfers af gaan. Dat is slecht voor het zelfvertrouwen." Eerder dit seizoen verloor De Graafschap met 8-0 van Ajax.

Er is dus ruimte voor verbetering bij De Graafschap. "Ons spel moet in de play-offs een stuk beter dan tegen Vitesse. Dit was slecht. In het begin stond er nog een ploeg die voor zijn laatste kans vocht. Maar na de 2-0 verdween de concentratie. We zijn door de ondergrens gezakt." Matusiwa zal woensdag alles willen geven, omdat hij vorige week te horen kreeg dat hij in de zomer ondanks een aflopend contract mag vertrekken bij Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen